top of page

V kolikor želi gospodarska družba v današnjem okolju uspeti, mora upoštevati kompleksnost in posebnost razmer na trgu. Ob tem je pomembno, da svojo dejavnost opravlja operativno in učinkovito.

Upravljanje s terjatvami do dolžnikov je pomemben element kratkoročnih poslovnih odločitev, ki vplivajo na poslovni rezultat. Z ustrezno politiko upravljanja s terjatvami se podjetje izogne nepotrebni vezavi sredstev in zmanjša poslovne rizike zaradi neizterljivosti terjatev.

V podjetju TERNIS d.o.o. si prizadevamo postati vodilno podjetje na področju upravljanja in unovčitve terjatev v Sloveniji.

V luči tega cilja smo pod blagovno znamko FIDEM – upravljanje terjatev razvili inovativen celostni pristop k upravljanju in unovčitvi terjatev s katerim našim naročnikom nudimo visoko profesionalno, strokovno ter učinkovito rešitev za težave z neplačniki.

 

Za zagotovitev najvišje strokovne in profesionalne ravni naših storitev smo sestavili vrhunsko ekipo strokovnjakov iz pravnega, ekonomskega, komercialnega in računovodskega področja kakor tudi mrežo visoko specializiranih zunanjih sodelavcev.

Visoka stopnja specializacije v točno določeno sfero gospodarskega delovanja in prava ter odlično poznavanje problematike ter zakonodaje so nam omogočili razvoj inovativne in učinkovite metode, ki nas odločilno razlikuje od konkurence ter posledično uvršča v sam vrh ponudnikov tovrstnih storitev v Sloveniji.

Glede na konkretne potrebe in želje naročnika ter  specifične modalitete njegovega primera, naročnikom nudimo različne pristope in celotno paleto podpornih pravnih storitev za dosego želenega cilja.

Naše storitve obsegajo:
 

  • Svetovanje in aktivna podpora v procesu upravljanja terjatev

  • Pregled , analiza in monitoring dolžnika

  • Izvensodna unovčitev terjatev

  • Sodna unovčitev terjatev

  • Postopki zavarovanja terjatev po ZIZ (Zakon o izvršbi in zavarovanju)

  • Zastopanje v vseh povezanih pravnih in pravdnih postopkih

  • Druge pravne storitve po naročilu naročnika


Zaupajte svoje težave z neplačniki strokovnjakom ter s tem prihranite čas in denar.

Pridružite se več kot 300 zadovoljnim strankam!

 

Zakaj izbrati nas?
KONTAKT

Imate še dodatno vprašanje?

+386 (0)590 29 128

info@fidem.si

 

 

Vaše sporočilo je bilo poslano.

bottom of page