top of page

Predpogoj za uspešno unovčitev terjatev je seveda natančen pregled in analiza dolžnika oz. neplačnika.

Takšen pregled nam dopušča natančen vpogled v poslovno, finančno in pravno stanje dolžnika ter nam omogoča, da vam kar z najvišjo stopnjo profesionalnosti lahko svetujemo pri načrtovanju nadaljnjih ukrepov.

Pregled in analizo dolžnika opravijo naši vrhunski strokovnjaki iz področja prava, ekonomije, komerciale in računovodstva, ki pri tem uporabljajo preverjene in zanesljive vire kakor tudi najsodobnejše tehnologije.

Na posebno željo naročnikov (oz. po nasvetu naših strokovnjakov) naša pravna služba za potrebe izvršilnih postopkov opravi tudi obširne poizvedbe po premoženju dolžnika pri organih Republike Slovenije pristojnih za vodenje registrov premoženja, kot specializirano in ultimativno obliko pregleda dolžnikovega premoženja.

Temeljit pregled in analiza dolžnika ter podatki, ki jih s takšnim pregledom pridobimo, so v praksi marsikdaj razlika med uspehom in neuspehom. Omogočajo nam, da strankam učinkovito in korektno svetujemo o  smiselnost nadaljevanja postopka in potrebnih nadaljnjih ukrepih.

Pregled in analiza dolžnika obsega:

 

  • pregled in analizo poslovanja dolžnika

  • pregled in analizo bilančnega stanja dolžnika

  • pregled in analizo pravnega (statusnega) stanja dolžnika

  • pregled in analizo premoženja dolžnika (POIZVEDBE)

 

 

 

Pregled in analiza dolžnika
KONTAKT

Imate še dodatno vprašanje?

+386 (0)590 29 128

info@fidem.si

 

 

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page